bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online Pe HaiSaRadem.ro vei gasi bancuri, glume, imagini, video, fun, bancuri online, bancuri tari, imagini haioase, videoclipuri haioase, distractie online. Nu ne crede pe cuvant, intra pe HaiSaRadem.ro ca sa te convingi.
 

 
1 - 2 - 3
 
Orez cu lapte
 
Fursecuri cu stafide

Ingrediente : 3 cani lapte, 1 cana orez, 6 linguri zahar, 1 zahar vanilat, 1/2 lingurita coaja de lamaie, scortisoara.

Mod de preparare :

1. Se spala orezul si se pune intr-o cratita cu restul de ingrediente (exceptie scortisoara). Se da la cuptor, la foc mediu o ora. Se amesteca din cand in cand sa nu se prinda. Daca cumva nu este gata mai adaugati lapte sau apa. Se pune in castroane mici si se pudreaza cu scortisoara . De regula se serveste rece.

 

Ingrediente : 250 g unt, 250 g faina, 250 g zahar, 250 g stafide, 3 oua, rom.

Mod de preparare :

1. Se curata stafidele de codite si se pun intr-o cana cu cateva linguri de rom. Daca nu va place romul lasati-le cu putina esenta de vanilie.

2. Se amesteca cu mixerul zaharul cu untul pana se fac ca o pasta, cateva minute. Se adauga ouale si faina. Se amesteca pana se omogenizeaza. Se pun si stafidele si se amesteca pana se repartizeaza in toata coca.

3. Se unge o tava de aragaz cu ulei si se tapeteaza cu faina. Se pun gramajoare cu o lingurita. Se coc la foc mic-mediu, 325°F 10-15 minute.

 
Papanasi
 
Eclere

Ingrediente : 350g branza de vaci, 4 linguri gris, 2 linguri de faina, 1 ou, coaja rasa de la o jumatate de portocala, 2 linguri zahar, 1 zahar vanilat, ulei pentru prajit, smantana si dulceata pentru servit.

Mod de preparare :

1. Se amesteca intr-un castron branza de vaci cu grisul , oul , faina , coaja de portocala si zaharul . Daca branza de vaci este apoasa se mai pune gris pana cand compozitia arata ca o smantana foarte groasa.

2. Se fac gramajoare sau se pun cu lingura direct in uleiul incins la foc mediu. Se lasa pana isi schimba culoarea in maroniu. Se verifica primul papanas daca este facut la mijloc ca sa va dati seama daca temperatura uleiului e cea buna. Se servesc calzi cu smantana si dulceata (eventual pudrati si cu zahar pudra) .

 

 

 

Ingrediente : 225 ml apa, 125 g unt sau margarina, 125 g faina, 4 oua, un praf sare, budinca de cacao sau de vanilie, ciocolata cu lapte (optional).

Mod de preparare :

1. Se pune apa cu untul intr-o craticioara la foc mic. Cand incepe sa fiarba se da la o parte si se adauga faina . Se pune inapoi la foc mic si se amesteca pana incepe sa se desprinda dupa margine si se face ca o bila.

2. Dupa ce s-a mai racorit se pun cele 4 oua si se amesteca cu mixerul. Se ia compozitia cu o lingurita si se pun in tava unsa cu unt si tapetata cu faina. Se dau la cuptor la 375°F, cuptor preiincalzit.

3. Dupa ce se scot din cuptor, se lasa putin sa se raceasca, apoi fiecare ecler (choux) se taie pe orizontal, dar nu pana la capat.